Anketa o šolski prehrani 2019/2019

Slides:



Advertisements
Podobne predstavitve
RAZSTAVA DEL, KI SO NASTALA V OKVIRU PROJEKTA
Advertisements

Šolska prehrana IV. osnovna šola Celje.
Sprehod po preteklosti Podružnica Planina
DEVETLETNI PROGRAM OSNOVNE ŠOLE
SAMOPOSTREŽNA MALICA UTRINKI MALICE TER PREDSTAVITEV DELA
DRUŽINA V GRŠKI, RIMSKI IN SREDNJEVEŠKI DRUŽBI.
EKOŠOLA KOT NAČIN ŽIVLJENJA
Samoevalvacija: POČUTJE UČENCEV V ŠOLI IN OCENA RAZLIČNIH ŠOLSKIH DEJAVNOSTI TER POGOJEV ZA DELO Šolsko leto 2018/19.
1.POSVET SKUPNOSTI VDC SLOVENIJE (
Ustno ocenjevanje znanja
MANIFEST MOŠKIH (enkrat za vedno)
KARIERNO SVETOVANJE.
1. JEDILNI LIST ZA ČLOVEKA
„KULINARIČNA DEDIŠČINA” „KULINARIKUS ÖRÖKSÉG”
NEOBVEZNI IZBIRNI PREDMETI
V 1. OCENJEVALNEM OBDOBJU
ZA VPIS UČENCEV V SREDNJE ŠOLE
POLZELA SAMOPOSTREŽNA MALICA.
KAM PO OSNOVNI ŠOLI Alenka Čehovin, svetovalna delavka.
LETNA ŠOLA V NARAVI S TEČAJEM PLAVANJA
POPELJITE SVOJ POSEL NA VIŠJO RAVEN !.
DOBRODOŠLI NA OSNOVNI ŠOLI HAJDINA
Pozeba.
DOBRODOŠLI! UVODNI SESTANEK ZA STARŠE BODOČIH PRVOŠOLCEV
Osnovna šola Karla Destovnika-Kajuha Šoštanj
Maščobe v prehrani.
TIPIČNA ŠPANSKA HRANA (comida típica española)
PO POTEH ŠTAJERSKE projektno delo.
Kmetijstvo izdelala: mentor:.
ŠC PET SREDNJA ŠOLA POŠTE EKONOMIJE IN TELEKOMUNIKACIJE
TUJCI V SLOVENIJI.
Priporočena doza smeha – najmanj 1x dnevno.
Za pripravo zajtrka se za kuhanje ter peko uporablja energija
mag. Branka Đukić, regijska koordinatorica SMZŠ
Elementi spletnih strani
Prežihov Voranc- Lovro Kuhar
PORTUGALSKA.
Kemija.
ANOREKSIJA.
VITAIN E IN F.
FERMENTACIJA.
Tajska Seminarska naloga.
TEDEN VSEŽIVLJENJSKEGA UČENJA 2016
Brazilija Federativna republika Brazilija
PLESEN BIOLOGIJA- PLESEN.
FINSKA Dežela tisočih jezer.
KAMPILOBAKTERIOZA Campylobacter jejuni.
Kako in zakaj? Pridi pa ti pokažem!
BAZE IN KISLINE.
Italijanska kuhinja/Az olasz konyha
Cynthia Voigt NOŽ V ŠKORNJU.
MAURITIUS.
ŽIVLJENJE LJUDI V ŠPANIJI
Člani tima mreže 2: Darja Pagon Sabina Jeklar Ana Krivec Pristov
Ločevanje odpadkov.
KAJ SO JEDLI RIMLJANI?.
STRUPI in PLESNI.
Postavitev naslova Podnaslov.
GLAVNO SKLADIŠČE ENERGIJE
Srbski rap.
OSEBNA HIGIENA.
DRŽAVLJANSKA VZGOJA: CILJI, VSEBINA IN DIDAKTIČNI PRISTOPI
MIKROVALOVNA PEČICA predmet: Fizika.
UŠTE NAD MORAVČAMI Dan šole:
KROMPIR Srednja šola za gostinstvo in turizem Ljubljana
PREDSTAVITEV IN IZVEDBA PREDSTAVITVE
LEGA - leži v nižinski kotlini, Ile de France - na severu Francije.
I G R A STEKLENIH BISEROV
Šolsko leto [vstavite leto] Ime šole Ime učitelja Razred
Zapis predstavitve:

Anketa o šolski prehrani 2019/2019 Anketo je izpolnilo 115 otrok, 7., 8. in 9. razreda.

3. Kaj rad ješ za šolsko malico? (lahko našteješ več malic) MALICA ŠT. UČENCEV MLEČNE JEDI (zdrob, riž, močnik) 63 SIROVA ŠTRUČKA in KEFIR 5 PIŠČANČJI ZREZEK 56 JABOLKA 12 BUREK 55 LIMONADO PICA 54 RŽEN KRUH SENDVIČE 44 ČOKOLEŠNIK 9 MUESLI Z VANILIJEVIM JOGURTOM 42 SLANIIK 7 VIKI KREMA 34 TUNIN NAMAZ 18 LEPINJA S SESEKLJANIM ZREZKOM 14

4. Česa za malico ne maraš? (lahko našteješ več malic) MALICA ŠT. UČENCEV MLEČNI ZDROB oz. RIŽ 41 HOT DOG 7 SOJIN POLPET 28 ROGLIČ S SEMENI 6 KRUH in SIR 27 KRUH Z MASLOM KRUH in PAŠTETA 24 SADNE JOGURTE S KOŠČKI SADJA 5 KRUH Z NAMAZI 21 KEFIR 2 MUESLI Z JOGURTOM 19 HRENOVKE TUNIN NAMAZ 12 JAJČNI NAMAZ SADNI JOGURT 9 BUREK KRUH in SESEKLJAN ZREZEK PICA

5. Kaj pogrešaš pri malici? MALICA ŠT. UČENCEV MESNI BUREK 34 PALAČINKE Z NUTELO 28 ČOKOLADNI ŽEPEK 17 NIČ 15 KRUH Z NAMAZI 12 KOSMIČE 11 PICO 8 PIŠČANČJE ZREZKE TORTE 7 SADJE in ZELENJAVA 5

9. Katero kosilo ti je v šoli najbolj všeč? (lahko našteješ več kosil) ŠT. UČENCEV ŠPAGETI Z BOLONJSKO OMAKO OZ. TESTENINE 47 KUS KUS Z OMAKO 8 DUNAJSKI, PARIŠKI ZREZEK 45 SLADICE PIŠČANČJI KROKETI KROMPIRJEVA JUHA S HRENAVKO 6 RIŽ IN PIŠČANEC OZ. RIŽOTA 30 GOBOVA JUHA 4 ČEVAPČIČI 19 PURANJI ZREZEK 3 RAŽNJIČI 18 SLADOLED PEČEN KROMPIR 16 PALAČINKE Z NUTELO 12 KROMPIR in ČUFTI LAZANJA 10 ROSTBIF V DIVJAČINSKI OMAKI 9

10. Kaj pogrešaš pri šolskem kosilu? KOSILO ŠT. UČENCEV NIČ 49 SOK 27 SLADICE 21 LIGNJE 12 OCVRT KROMPIR 11 OCVRTE STVARI TIŠINO 10 VEČJO IZBIRO SOLAT 9 VEČ ZELENJAVE 6 TESTENINE 5 KUS KUS 3

11. Kaj bi na splošno želeli pohvaliti? KOMENTAR ŠT. UČENCEV DOBRO IN ZDRAVO HRANO 49 VSE 42 KUHARJE 39 ČISTOČO 29 TO, DA LAHKO DOBIŠ DODATEK 12 NIČ 3