Predstavitev se nalaga. Prosimo počakajte.

Predstavitev se nalaga. Prosimo počakajte.

UŠTE NAD MORAVČAMI Dan šole:

Podobne predstavitve


Predstavitev na temo: "UŠTE NAD MORAVČAMI Dan šole:"— Zapis predstavitve:

1 UŠTE NAD MORAVČAMI Dan šole: 24. 11. 2017
Matična šola: 4. razredi Podružnična šola Podkum: 3. in 4. razred

2

3

4

5

6

7 Za dan šole mi je bilo zelo lepo
Za dan šole mi je bilo zelo lepo. Po dolgi hoji skozi gozd smo prišli do koče, kjer smo se usedli in klepetali. Med klepetanjem smo dobili topel čaj in pico. Bilo je zelo dobro in ko smo jedli, nam je prijazna gospa govorila kje je katera gora. Ko smo pojedli, smo se še malo poigrali in nato odšli nazaj v Zagorje. Imel sem se zelo lepo. (Teo) Všeč mi je bilo, ko nam je gospa predstavila jedi, ki jih ponujajo. Všeč mi je bilo tudi, ko smo se vzpenjali na vrh. Videli smo veliko dreves. Bila je zelo ozka pot, a smo vseeno prišli varno do cilja. (Eva-Ana)

8

9

10

11 Najbolj mi je bilo všeč, ko smo prispeli v planinski dom na Uštah
Najbolj mi je bilo všeč, ko smo prispeli v planinski dom na Uštah. Tam so nam pripravili odličen čaj in zelo okusno pico. (Brina) Povedali so nam, da imajo malo Postojnsko jamo. (Klara) Izlet se mi je zdel zanimiv. Najbolj zanimivo pa je bilo, ko se je gospa oblekla v zajčka in nam pojasnjevala in razlagala. Ko smo šli nazaj, sem skoraj zaspala in komaj čakala na naslednji dan. (Sara)

12 Najbolj mi je bilo všeč, ko nam je gospa razlagala o naravi in o sankanju z vrečami, ki ga organizirajo. (Jan) Najbolj sta mi bila všeč pica in čaj. Bilo je zelo dobro. (Mark) Šli smo v dom na Uštah. Tam mi je bilo zelo všeč. Hodili smo približno eno uro v visok hrib. V domu smo dobili topel čaj in pico. Gospa nam je predstavila, kaj lahko vse vidimo in jemo. Potem smo se odpravili nazaj do avtobusa in potem nazaj v šolo. (Alya) Dan šole smo preživeli zelo lepo. Bili smo nad Moravčami na Uštah. Do tja smo hodili eno uro. (Jure) Ko smo prišli na vrh, so nas postregli s čajem in pico. Čaj je bil zelo dober in zelo sladek. (Eva)


Prenesi ppt "UŠTE NAD MORAVČAMI Dan šole:"

Podobne predstavitve


Oglasi od Google