Predstavitev se nalaga. Prosimo počakajte.

Predstavitev se nalaga. Prosimo počakajte.

izkoristek Outlookovih funkcij

Podobne predstavitve


Predstavitev na temo: "izkoristek Outlookovih funkcij"— Zapis predstavitve:

1 izkoristek Outlookovih funkcij
5 načinov za boljši izkoristek Outlookovih funkcij Izpis v slogu Odprite novo sporočilo. Na traku izberite Podpis, nato pa Podpisi. Izberite Novo in poimenujte podpis. Zdaj dodajte podatke za stik. Navodila in videoposnetek z navodili: aka.ms/outlooksignature

2 Dobite pozornost z omembo
Besedilo Logotipi Povezave Slike Dobite pozornost z omembo lahko poskrbite, da bodo vaša e-poštna sporočila opažena. Poleg tega lahko tako preprosto dodate ljudi v vrstico »Za«. Vnesite pred ime osebe kjer koli v telesu e-poštnega sporočila. Vse, ki so samodejno dodani v vrstico »Za«. Outlook bo pokazal na njihovem seznami sporočil v mapi »Prejeto«, da bo pridobil njihovo pozornost. Navodila in videoposnetek z navodili:

3 Sodelujte z drugimi na isti datoteki
Klepetanje in soavtorstvo v Wordovih, Excelovih in PowerPointovih datotekah. Glejte aka.ms/collaborate Sodelujte z drugimi na isti datoteki Izberite datoteko v računalniku. Priložite datoteko sporočilu. Izberite spustni seznam ob imenu datoteke. Naložite jo v OneDrive. Ne pozabite ničesar z opomniki Občutljiva sporočila označite z zastavico in se opomnite, da morate ukrepati, odgovoriti na njih, poklicati ali drugo. Izberite ikono zastavice na seznamu sporočil. Kliknite zastavico z desno tipko miške in izberite Dodaj opomnik. Nastavite možnosti opomnikov.

4 Obiščite spletni naslov aka.ms/officetips
Ali imate vprašanja? Vnesite jih v polje »Pokaži mi ...« Za več informacij uporabite polje »Pokaži mi ...«, s katerim izveste vse, kar lahko naredite v Outlooku. Navodila in videoposnetki z navodili: aka.ms/outlooktellme Vnesite dejanje, na primer neprebrano. Nato izberite enega od rezultatov iskanja ali pa izberite Dobite pomoč. Oglejte si več nasvetov, videoposnetkov, pomoči in izobraževanja Obiščite spletni naslov aka.ms/officetips Te izkušnje so na voljo v programih Outlook 2016 in Outlook za Office 365.

5


Prenesi ppt "izkoristek Outlookovih funkcij"

Podobne predstavitve


Oglasi od Google