Predstavitev se nalaga. Prosimo počakajte.

Predstavitev se nalaga. Prosimo počakajte.

Reši nemo karto - Na nemi karti označi glavne in stranske strani neba. - Z rumeno barvo pobarvaj največjo celino in jo imenuj. - Z oranžno barvo pobarvaj.

Podobne predstavitve


Predstavitev na temo: "Reši nemo karto - Na nemi karti označi glavne in stranske strani neba. - Z rumeno barvo pobarvaj največjo celino in jo imenuj. - Z oranžno barvo pobarvaj."— Zapis predstavitve:

1 Reši nemo karto - Na nemi karti označi glavne in stranske strani neba. - Z rumeno barvo pobarvaj največjo celino in jo imenuj. - Z oranžno barvo pobarvaj najmanjšo celino in jo imenuj. - Z zeleno barvo pobarvaj drugo največjo celino in jo imenuj. - Z rdečo barvo pobarvaj celino na kateri živiš in jo imenuj. - Z rjavo barvo pobarvaj Severno Ameriko. - Z vijolično barvo pobarvaj Južno Ameriko. - S svetlo modro pobarvaj Antarktiko. - S črno črto označi mejo med Evropo in Azijo. - Imenuj oceane. - Vriši ekvator.


Prenesi ppt "Reši nemo karto - Na nemi karti označi glavne in stranske strani neba. - Z rumeno barvo pobarvaj največjo celino in jo imenuj. - Z oranžno barvo pobarvaj."

Podobne predstavitve


Oglasi od Google