Predstavitev se nalaga. Prosimo počakajte.

Predstavitev se nalaga. Prosimo počakajte.

Pomlad 1522. Ignacij Loyolski se velikodušno poda na pot proti Sveti deželi, pomemben trenutek zanj se zgodi na Monsarratu. V nadaljevanju se za skoraj.

Podobne predstavitve


Predstavitev na temo: "Pomlad 1522. Ignacij Loyolski se velikodušno poda na pot proti Sveti deželi, pomemben trenutek zanj se zgodi na Monsarratu. V nadaljevanju se za skoraj."— Zapis predstavitve:

1 Pomlad Ignacij Loyolski se velikodušno poda na pot proti Sveti deželi, pomemben trenutek zanj se zgodi na Monsarratu. V nadaljevanju se za skoraj eno leto ustavi v Manresi, kjer sestavi besedilo drobne knjižice Duhovne vaje. Pot Camino Ignaciano je bila uradno odprta leta v pripravi na 500-o obletnico Ignacijevega romanja, ki jo bodo slovesno praznovali čez tri leta v Manresi. Dvakrat sem romala po Camino Frances v Santiago, .Ignacijanska duhovnost me spremlja že več kot deset let, zato sem septembra pritrdila želji po ponovnem romanju in sprejela izziv 650 kilometrske poti CAMINO IGNACIANO Izkušnje bom z veseljem podelila z vsemi, ki jih ta pot, in doživetja na njej, zanima. Ga. Damijana Pipan OB 18:00


Prenesi ppt "Pomlad 1522. Ignacij Loyolski se velikodušno poda na pot proti Sveti deželi, pomemben trenutek zanj se zgodi na Monsarratu. V nadaljevanju se za skoraj."

Podobne predstavitve


Oglasi od Google