Predstavitev se nalaga. Prosimo počakajte.

Predstavitev se nalaga. Prosimo počakajte.

PROJEKT OB 40-LETNICI SAMOSTOJNOSTI VRTCA

Podobne predstavitve


Predstavitev na temo: "PROJEKT OB 40-LETNICI SAMOSTOJNOSTI VRTCA"— Zapis predstavitve:

1 PROJEKT OB 40-LETNICI SAMOSTOJNOSTI VRTCA
HIMNA VRTCA LOGOTIP ZBORNIK VRTEC CICIBAN SEVNICA VRTEC SKOZI ČAS PROJEKT OB 40-LETNICI SAMOSTOJNOSTI VRTCA ( ) CICIBANOV VRTILJAK RAZSTAVA PROJEKTI FILM SLAVNOSTNA AKADEMIJA

2 VRTEC SKOZI ČAS Namen projekta: Praznovanje 40 let samostojnosti Vrtca Ciciban Sevnica Globalni cilj: Otroci, starši in zaposleni spoznajo razvoj predšolske vzgoje v Sevnici in bližnji okolici

3 LOGOTIP Namen: Zbiranje, oblikovanje in izbor novega logotipa in zastave. Predstavljamo se s popolnim otroškim delom, tudi navdih je spontan in prihaja od otrok. Zamisel smo ujeli v sevniški voščenki, celotno podobo pa smo zaokrožili s prikupno deklico in dečkom, saj se kot hiša otrok brez njih ne moremo predstavljati. Predstavlja tako nas kot tudi kraje od koder prihajamo, je avtohtono za naše področje in je del naše zgodovine ter pomembno z vidika skrbi za zdravje.

4 HIMNA Namen: Uglasbitev besedila in izvedba himne.
Vrtec se je želel predstaviti s svojo himno, s tem namenom je nastala pesem Moj vrtec. V vrtcu deluje predšolski pevski zbor, premierno so predstavili pesem na slavnostni prireditvi ob 40-letnici vrtca.

5 ZBORNIK Namen: Iskanje in zbiranje podatkov ter oblikovanje zbornika o zgodovinskem razvoju predšolske vzgoje v Sevnici z okolico. Prizadevali smo si predstaviti oz. kronološko prikazati potek in razvoj institucionalne vzgoje v našem kraju. Znana dejstva smo čim bolj objektivno zapisali ter dokumentirali z razpoložljivim slikovnim materialom.

6 CICIBANOV VRTILJAK Namen: Zabava in sproščena igra za vse predšolske otroke ob 40- letnici vrtca. Prireditev je bila namenjena otrokom, kjer so se otroci družili in zabavali v različnih ustvarjalnih delavnicah. Na rojstnodnevni zabavi so Katka in Jakec, ki sta maskoti našega vrtca, z ravnateljico Vlasto Fele upihnili 40 svečk.

7 RAZSTAVA PROJEKTI, FILM
Namen: Zbiranje, izbor in postavitev razstave o predšolski vzgoji v Sevnici in okolici. Naše 40-letno praznovanje smo obogatili z razstavo Vrtec nekoč in danes, kjer so bili razstavljeni predmeti in fotografije iz preteklosti. Material smo s pomočjo staršev zbirali skozi celo leto.

8 Na razstavi smo predstavili tudi utrinke dejavnosti projektov Vrtec skozi čas, ki so se odvijali v vseh oddelkih.

9 Vzdušje vrtčevskega življenja smo prikazali s filmom „Kaj se dogaja v našem vrtcu danes?“

10 SLAVNOSTNA AKADEMIJA Namen: Izvedba slavnostne akademije ob 40-letnici vrtca. Po več prireditvah, ki so se vrstile skozi leto, smo praznovanje ob 40-letnici samostojnosti Vrtca Ciciban Sevnica zaključili še s slavnostno akademijo. Svoje vtise o predšolski vzgoji nekoč in danes so strnili ravnateljica Vlasta Fele, župan Srečko Ocvirk ter nekdanji ravnateljici Hermina Simončič in Danica Božič. Program prireditve so s plesnimi in pevskimi točkami obogatili tako najmlajši kot zaposleni vrtca.

11

12 Mali in veliki v Vrtcu Ciciban Sevnica
rastemo za jutrišnji dan… in potujemo z nasmehom… in dobro voljo… naprej skozi čas… novim dogodivščinam naproti…


Prenesi ppt "PROJEKT OB 40-LETNICI SAMOSTOJNOSTI VRTCA"

Podobne predstavitve


Oglasi od Google