Predstavitev se nalaga. Prosimo počakajte.

Predstavitev se nalaga. Prosimo počakajte.

Taylor Swift.

Podobne predstavitve


Predstavitev na temo: "Taylor Swift."— Zapis predstavitve:

1 Taylor Swift

2 Življenje Taylor Swift, rodila se je 13. decembra 1989 v Wyomissing ZDA. Je ameriška pop pevka, tekstopiska, kitaristka, pianistka in filmska ter televizijska igralka. 21. avgusta 2007 je v živo nastopala na oddaji America’s got talent.

3 Albumi Njen prvi glasbeni album, ki ga je poimenovala po sebi je izšel 24. oktobra 2006 ( Taylor Swift) Trenutno je ocenjena med desetimi najboljšimi glasbenimi ustvarjalci vseh zvrsti in vodi na lestvici najboljših glasbenikov. Speak Now (2010) Fearless (2008) Taylor Swift (2006)

4

5 Love story & You Belong with me
Njena pesem  Love Story je kasneje, ob koncu 8. februarja, postala največkrat poslušna njena pesem vseh časov, dosegla pa je tudi prvo mesto na lestvici. To mesto je kasneje septembra 2009 dobila tudi njena pesem You Belong With Me.

6 LOVE STORY YOU BELONG WITH ME

7 Zasebno življenje Zaradi nesprejetosti med sošolci se je šolala doma.
Taylor Swift se je v svoji karieri pojavila na naslovnicah mnogih različnih revij. Poleg tega je pristala na 57. mestu lestvice najprivlačnejših žensk leta 2008.

8 FILMI Hannah Montana: The Movie Valentine’s day

9 NAGRADE Je najmlajša pevka v zgodovini, ki je prejela nagrado za najboljši country album (Fearless). MTV-jeva glasbena nagrada Pet CTM nagrad (Country Music Television) Nominirana za grammya v osmih kategorijah Album Fearless 4-kratna platinasta izdaja

10 Nezgoda na podelitvi MTV-jevih nagrad
Dobila je nagrado za najboljši video za pesem You Belong With Me. Med zahvalnim govorom je na oder prišel raper Kanye West. Vzel je mikrofon in začel govoriti, da bi nagradomorala dobiti Beyonce. Beyonce je nato dobila nagrado za najboljši video leta.

11 Razmerja Taylor Swift je imela razmerje s pop pevcem Joejem Jonasom, ki pa se je končalo istega leta preko telefona v 27 sekundah.

12


Prenesi ppt "Taylor Swift."

Podobne predstavitve


Oglasi od Google